High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Omorovicza

The Cure

1,093.61 lei TVA inclus

/ 18ml

Disponibil

Transport gratuit

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod produs: OM19701
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

The Cure este un program intesiv de 9 zile pentru reînnoirea și resetarea pielii obosite și stresate. Creat din trei etape concentrate, fiecare conținând un amestec puternic de ingrediente, pentru a oferi rezultate vizibile și rapide. După finalizare, pielea este odihnită și luminoasă, cu vitalitatea restabilită.

Etapele:

Etapa I: Zilele 1-3 – Repară și luminează

Acizii Glicolici și Mandelici sunt combinați cu enzime proteolitice pentru a exfolia și reface, dezvăluind un ten mai moale, mai catifelat, mai luminos și lăsând pielea în mod optim pregătită pentru a doua etapă.
Etapa II: Zilele 4-6 – Reminerelizează și revitalizează
Un amestec de lemn de Santal, Ginseng și Cofeină stimulează microcirculația, reduce inflamația și elimină toxinele, îmbunătățind în același timp tonusul și textura pielii. O doză intensă de complexul de minerale Healing Concentrate ™ creat de Omorovicza, furnizează minerale vindecătoare adânc în epidermă.
 
Etapa III: Zilele 7-9 – Reînoiește și regenerează
O combinație de uleiuri prețioase este îmbunătățită cu un plus de Squalene (hidrocarbură saturată) pentru a reconstrui și repara pielea. Uleiul de semințe de Cactus, uleiul din nuci de Kahai și semințele de Chia întăresc bariera lipidică, reconstruind integritatea pielii și diminuând aspectul liniilor și ridurilor fine, în timp ce uleiul de semințe de Zmeură restabilește suplețea și elasticitatea.
-Se aplică seara, dupa curățarea tenului.
-Acoperiți fiola cu un servețel, tineți fiola bine din partea de sus și rupeți fiola de la baza cercului alb.
-Tapotați cu blândețe baza fiolei pentru a transfera lichidul în palme. Cu ajutorul degetelor, aplicați și masați conținutul pe față, gât și decolteu.
-Așteptați până la absorbție, apoi aplicați crema hidratantă preferată.
-9 x 2ml fiole.
-Rezultatele procesului de testare, bazat pe 50 de femei, cu vârsta cuprinsă între 30-60 de ani:
După etapa I: 94% piele se simt netedă, 88% piele se simte mai moale, 82% tenul arată mai strălucitor, 84% tenul arată luminos.
După etapa a II-a: 86% textura pielii este rafinată, 82% aspectul pielii este revigorat, 84% tenul arată vizibil reîmprospătat.
După etapa a III-a: 90% piele este vizibil radiantă, 94% piele este calmată, 90% piele este mai sănătoasă, 84% piele este reparată și regenerată.
-Potrivit pentru tenul uscat, normal, mixt și gras.
-Vegan, vegetarian, nu conține ftalați, sulfați și gluten.
Etapa I:

Acidul Glicolic, un puternic AHA revigorează pielea în timp ce stimulează producția de colagen. Acidul Mandelic exfoliază ușor și țintește inflamația reducând în același timp aspectul de pigmentare. Colagenul vegetal îmbunătățește absorbția acizilor prin crearea unui scut invizibil pe piele.

Etapa II:

Cofeina calmează inflamația, promovând un ten mai tonifiat, mai luminos și mai tineresc. Ginsengul stimulează drenajul limfatic, în timp ce stimulează hidratarea și îmbunătățește textura pielii. O doză suplimentară de complexul mineral Healing Concentrate ™ lasă pielea mai fermă, suplă și tinerească.

Etapa III:

Uleiurile din semințe de Cactus și nuci Kahai sporesc conținutul de lipide din piele pentru a reconstrui și reînnoi tenul. Uleiurile de semințe de Zmeură și Chia stimulează producția de colagen și elastină în timp ce pielea este hidratată în profunzime. Squalane (hidrocarbură saturată) reconstruiește bariera lipidică a pielii, prevenind pierderea trans-epidermică de apă, restabilind suplețea. Tocoferolul, un derivat al Vitaminei E, protejează împotriva daunelor radicalilor liberi în timp ce vizează semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

Produse recomandate