High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

RMS Beauty

Sensual Skin Trio

152.11 lei TVA inclus

/ 10.5g

Disponibil

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod produs: RMS-TC1
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Această paletă all-in-one conține trei pudre formulate în mod unic, inclusiv bronzerul Madeira Bronzer, iluminatorul Grande Dame și blush-ul Demure (o versiune exclusivă în format pudră a celei mai vândută formule din gama  Lip2Cheek de la RMS). Aceste trei nuanțe lucrează împreună pentru a obține o piele senzuală, sănătoasă și strălucitoare.

Această paletă conține:

-Bronzerul Madeira: Scoate în evidență contururile naturale ale feței și oferă o strălucire naturală, luminată din interior.

-Iluminatorul Grande Dame: O pudră mătăsoasă și multidimensională, oferă luminozitate în nuanțe aurii de șampanie, atunci când este aplicată pe punctele înalte ale feței.

-Fardul de pomeți Demure: Această nuanță elegantă de roz trandafiriu, este perfectă pentru toate tonurile pielii, oferind un strop de culoare naturală pomeților.

-Aplicați iluminatorul Grande Dame oriunde doriți accente luminoase, pe pomeți, bărbie sau chiar și pe corp.

-Aplicați blushul Demure pe pomeți un finisaj fin cu un strop de culoare.

-Aplicați bronzerul Madeira în contururile feței sau în zonele unde vă atinge soarele pe parcursul verii.

-Beauty tip de la Rose-Marie, fondatoare RMS: ” Un iluminator excelent care funcționează perfect atunci când este aplicat subtil cu o pensulă pe întreaga față. Adaugă și o nuanță rozalie, feminină în pomeți pentru un strop de culoare și obțineți un finisaj natural și luminos.”

-3 x 3.5g/0.12oz.

-Această paletă perfectă pentru călătorii, conține tot ce aveți nevoie pentru a obține o piele luminoasă cu un finisaj radiant.

-Fiecare pudră este presată fără a folosi nicio expunere la căldură pentru a păstra integritatea ingredientelor și pentru a preveni deshidratarea pielii. Formula avansată oferă ușurința unei pudre cu textura unei creme pentru a se amesteca perfect în piele, păstrând totodată pielea hidratată și hrănită cu ingrediente vii de cea mai înaltă calitate pentru o strălucire perfectă, fără a sacrifica sănătatea pielii.

-Creat din ingrediente cu certificare organică.

-Nu conține chimicale, ingrediente sintetice, modificate genetic, soia, gluten.

-Nu sunt testate pe animale.

Bronzerul Maderia: Mica, Zinc Stearate, **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane (vegetable), Tocopherol (non-GMO), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Titanium Dioxide (Cl77891), Iron Oxides (Cl77491, Cl77492, Cl77499), Red 7 Lake (Cl15850)
Iluminatorul Grande Dame: Mica, Zinc Stearate, **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane (Vegetable), Tocopherol (non-GMO), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Titanium Dioxide (Cl 77891), Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77499)
Blushul Demure: Mica, Zinc Stearate, **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Squalane (vegetable), Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol (nonGMO), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Titanium Dioxide (Cl 77891), Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499), Red 7 Lake (Cl 15850)

* CERTIFIED ORGANIC
** WILDCRAFTED

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

Produse recomandate