High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Omorovicza

Queen of Hungary Mist – editie limitata Pink

190.32 lei TVA inclus

/ 50ml

Disponibil

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod produs: OM10840
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Descoperă o nouă ediție limitată a mistului multi-preimat Queen of Hungary cu un design inspirat de frumoasa și aromata Floare de Portocal.

Floarea de Portocal este în centrul acestui produs, deoarece este un ingredient cheie care ajută la purificare și revitalizarea pielii.

Acest spray hidratant este îmbogățit cu Neroli (Flori de Portocal), Trandafir, Salvie și apă termală bogată în minerale. Având un miros subtil și plăcut de Trandafir este ideal pentru a împrospăta pielea iar mărimea de 50ml este perfectă pentru poșetă.

-Pulverizați pe față de la o mică distanță dimineața și seara, după curățarea tenului.

-Poate fi folosit ori de câte ori pielea dumneavoastră are nevoie de împrospătare sau aveți nevoie de o revitalizare a dispoziției generale.

-50ml/ 1.7fl.oz.

-Ediție Limitată a anului 2020.

-Potrivit pentru toate tipurile de piele.

-Ingredientele nu sunt testate pe animale.

-Oferă hidratare de lungă durată.

-Disponibil și în mărime de 100ml sau 30ml în Setul Introductiv Omorovicza.

Produsele Omorovicza nu conțin parfumuri sau culori sintetice, parabeni și sunt îmbogățite de un amestec puternic obținut din apele vindecătoare bogate în minerale ale Ungariei și sistemul de livrare omologat Hydro Mineral Transference™. Aceasta este combinată cu cele mai alese vitamine, uleiuri esențiale și ingrediente naturale obținute din toate părțile globului.

Aqua (Hungarian Thermal Water), Glycerin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Mannitol, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Pectin, Rosa Damascena Flower Water, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Phospholipids, Yeast Extract, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

Produse recomandate