High End & Clean Beauty

Transport gratuit la comenzi de minim 350 lei

Omorovicza

Cleansing Foam

302.56 lei TVA inclus

/ 150ml

Disponibil

Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Cod produs: OM13701
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Premiata spumă de curățare Omorovicza este alegerea perfectă pentru curățarea pielii dimineața sau seara. Formula fără sulfat purifică pielea, îndepărtând în același timp impuritățile și urmele de machiaj. Îmbogățită cu gluconat de cupru pentru detoxifiere și reglarea secreției de sebum, pectina de măr ajută la redarea elasticității pielii și asigură hidratare de durată.

Este o încântare să folosiți această spumă de curățare cu parfum de flori de portocal ori de câte ori doriți să aveți o piele mai fermă și cu un aspect întinerit.

-Adăugați o cantitate de spumă în palmă cât mărimea unei perle.

-Aplicați pe fața umedă masând cu mișcări circulare.

-Clătiți bine cu apă călduță.

-150ml/ 5.1fl.oz

-Potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă.

-Ingredientele nu sunt testate pe animale.

-Disponibil și în Setul Introductiv Omorovicza în cantitatea de 30ml/1.0fl.oz.

Produsele Omorovicza nu conțin parfumuri sau culori sintetice, parabeni și sunt îmbogățite de un amestec puternic obținut din apele vindecătoare bogate în minerale ale Ungariei și sistemul de livrare omologat Hydro Mineral Transference™. Aceasta este combinată cu cele mai alese vitamine, uleiuri esențiale și ingrediente naturale obținute din toate părțile globului.

Aqua (Hungarian Thermal Water), Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Limonene, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Copper Gluconate, Linalool, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Phospholipids, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Pectin.

Transport gratuit la comenzile de peste 350 lei.

Produse recomandate